Ifølge politiet på Twitter det skal ha skjedd to skyteepisoder i samme område og at begge åstedene nå er sikret. Videoen viser at politiet sikrer ett av områdene. Vis mer

Minst én person skal være drept i skyteepisode i Texas. Politiet leter etter skytteren

Skytingen skal ha foregått i flere områder i Austin sentrum. Flere er skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Austin meldte i 03-tiden, lokal tid, om skyting i sentrum av byen.

Ifølge politiet på Twitter det skal ha skjedd to skyteepisoder i samme område og at begge åstedene nå er sikret.

Leter etter gjerningsmann

På en pressekonferanse i 04-tiden, lokal tid, leter politiet etter skytteren.

- Vi vet foreløpig ikke hvem skytteren er, men vi leter aktivt etter vedkommende, sier politisjef Brian Manley i Austin.

Politiet opplyste på pressekonferansen at tilsammen seks personer er skadd som følge av skyteepisoden. De blir behandlet på det lokale sykehuset i Austin.

Ifølge CNN, som har snakket med kilder på sykehuset i Austin, skal den drepte være en kvinne i slutten av 20-åra. Dette er nå bekreftet av politiet.

Kaotisk

- Da vi kom til åstedet i natt var det svært kaotisk. Folk løp over alt fordi det var skyting to steder i det samme området, sier Manley.

Et stedene det skal ha vært skyting var i et parkeringshus i sentrum av byen. Politiet jobber fortsatt med å skaffe seg oversikt og pågripe skytteren.

Vitner på stedet forteller til TV-kanalen Kxan at de hørte flere skudd i flere områder. Ifølge TV-kanalen skal ambulansepersonell ha opplyst at man mistenker at det er flere skutte i området, og at de prøver å få oversikt.

Dagbladet følger saken.