Videoklippet viser de dramatiske øyeblikkene like etter at bilbomben eksploderte i byen Elazig i Tyrkia, tidlig torsdag 18. august. Tre politibetjenter er drept, ... Vis mer

Minst seks drept og over 200 skadd i bilbombeangrep mot politistasjoner i Tyrkia

To angrep på ett døgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To store bilbombeangrep mot to politistasjoner i Tyrkia har tatt livet av minst seks personer og skadet minst 219 andre, ifølge tyrkiske myndigheter.

Det melder nyhetsbyrået Associated Press.

Det første angrepet var mot en politistasjon i byen Van sent onsdag 17.august, som drepte en politibetjent og to sivile. Omtrent 73 andre mennesker ble skadet, inkludert 20 politibetjenter.

Tidlig torsdag ble en politistasjon i byen Elazig angrepet på samme måte. Myndighetene i byen sier at bomben drepte minst tre politibetjenter, og skadet 146 mennesker. Minst 14 av dem er alvorlig skadet.

Videoklippet viser de dramatiske øyeblikkene og de store skadene etter eksplosjonen i Elazig.

Angrepet onsdag sees ifølge AP i sammenheng med gårsdagens angrep.

Da beskyldte tyrkiske myndigheter den kurdiske politiske og militære gruppa PKK å stå bak angrepet. PKK har den siste tida utført målrettede bilbombeangrep mot politistasjoner i landet, ifølge AP.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer