Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst sju drept i bombeangrep i Bagdad

De to bombene ble skjult i aircondition-systemet i et hus i distriktet al-Wahda, sør i den irakiske hovedstaden.

MINST SJU DREPT: Et bombeangrep i Bagdad har drept minst sju personer. De to bombene var plassert rundt i huset til en sjiamuslimsk politiker. Foto: KARIM KADIM / AP PHOTO / NTB SCANPIX
MINST SJU DREPT: Et bombeangrep i Bagdad har drept minst sju personer. De to bombene var plassert rundt i huset til en sjiamuslimsk politiker. Foto: KARIM KADIM / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bomber som var plassert rundt huset til en sjiamuslimsk politiker i Bagdad, tok onsdag livet av sju mennesker og såret 21.

De to bombene ble skjult i aircondition-systemet i huset i distriktet al-Wahda, sør i den irakiske hovedstaden, sier politiet, som ikke oppgir navnet på mannen som skal ha vært målet for bombeangrepet.

Politikeren, som også er stammeleder, tilhører det lille islamistiske partiet Al-Fadhila. Han ble uskadd av bombeeksplosjonene, men blant annet ble hans datter, hans sønn og hans kone drept.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media