Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst sju drept i eksplosjoner ved moské i Bagdad

Minst sju personer ble drept, deriblant to barn, da et våpenlager eksploderte ved en moské i et sjiadominert område av Bagdad, opplyser sikkerhetskilder.

EKSPLOSJON: Innbyggere i Sadr-byen i Bagdad leter etter savnede etter eksplosjonene onsdag kveld. Foto: Ali Abdul Hassan / AP / NTB scanpix
EKSPLOSJON: Innbyggere i Sadr-byen i Bagdad leter etter savnede etter eksplosjonene onsdag kveld. Foto: Ali Abdul Hassan / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere bolighus og andre bygninger ble ødelagt da det smalt i Sadr-byen onsdag kveld. I tillegg til at sju mistet livet, ble 22 personer skadd, ifølge ikke navngitte tjenestemenn.

Våpenlageret inneholdt tunge våpen, deriblant rakettdrevne granater. De var lagret i et hus og tilhørte en væpnet gruppe, opplyser en politikilde til AFP.

Moskeen brukes av personer som støtter Muqtada al-Sadr, en sjiamuslimsk predikant som leder en allianse som nylig vant valget på ny nasjonalforsamling i Irak.

Den avtroppende nasjonalforsamlingen har imidlertid beordret en omtelling av stemmene på grunn av valgfusk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media