Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst ti drept i Pakistan

Nytt selvmordsangrep rammer Pakistan.

SELVMORDSANGREP: Minst ti er drept i selvmordsangrep i Mingora i Swat-dalen i Pakistan.   REUTERS/Hazrat Ali Bacha  (PAKISTAN - Tags: CIVIL UNREST CRIME LAW CONFLICT)
SELVMORDSANGREP: Minst ti er drept i selvmordsangrep i Mingora i Swat-dalen i Pakistan. REUTERS/Hazrat Ali Bacha (PAKISTAN - Tags: CIVIL UNREST CRIME LAW CONFLICT) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Minst ti mennesker ble drept i et selvmordsangrep i Mingora i Swat-dalen i Pakistan.

Blant de drepte i bombeangrepet var tre medlemmer av sikkerhetsstyrkene. I tillegg ble rundt 40 såret, sier polititalsmann Qazi Jamil.

Attentatmannen forsøkte å ta seg inn i en statlig bygning som brukes av politiet og sikkerhetsstyrkene, da han ble stanset og deretter sprengte seg selv i lufta.

- I alt ti personer er drept og 37 ble såret. Det var et selvmordsangrep, sier Qazi Jamil.

- Selvmordsbomberen kom til fots. Han prøvde å ta seg inn i bygningen og sprengte seg i lufta da han ble stoppet av politiet.

Angrepet fant sted på en travel gate i Mingora, som er den viktigste byen i Swat-dalen. Den pakistanske hæren har gjennomført en omfattende militæroffensiv i Swat og hevdet for flere måneder siden at Taliban-opprøret var nedkjempet.


Den pakistanske storbyen Lahore ble rammet av to selvmordsangrep i rask rekkefølge fredag. Minst 57 personer ble drept i dette angrepet. (©NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!