Minst to drept i nye knivangrep i Jerusalem

Minst fem såret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To personer er drept i to separate angrep mot en buss og en folkemengde i Jerusalem, opplyser politi og helsepersonell. Minst fem er såret, men tallet er uklart og over 20 kan være rammet, ifølge israelske medier.

Det ene angrepet skjedde mot en buss. To palestinere gikk om bord og begynte å skyte passasjerene, skriver Ynet , som er avisen Yedioth Ahronots nettutgave.

Helsepersonell opplyser at en busspassasjer i 60-årene ble skutt og drept. Fire andre passasjerer ble såret, skriver avisen. Den ene av dem fikk alvorlige skuddskader, og de tre andre blir kategorisert som moderat skadd.

Ifølge Jerusalem Post ble 16 busspassasjerer såret i angrepet. Politiet som kom til stedet skjøt og drepte en av de to angriperne, ifølge avisen. Den andre antatte angriperen ble påført skader, men omfanget er uklart.

Bilangrep Et annet sted i byen kjørte en mann ti minutter senere inn i en folkemengde som sto på et busstopp. En av dem ble drept og en annen ble sendt til sykehus med lettere skader. Mannen gikk deretter ut av bilen og begynte å knivstikke folk som gikk forbi på fortauet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.