Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst to knivstukket på utestedet Blå i Oslo. - Trolig gjengrelatert

- En tredje person kan også være knivstukket, opplyser politiet til Dagbladet.

POLITI PÅ STEDET: Politi og ambulanse kom raskt til utestedet Blå i Oslo da meldingen kom om slagsmål. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
POLITI PÅ STEDET: Politi og ambulanse kom raskt til utestedet Blå i Oslo da meldingen kom om slagsmål. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Like før klokka 2.30 fikk vi melding om slagsmål på utestedet Blå. Da vi kom til stedet, viser det seg at det er snakk om knivstikking, opplyser operasjonsleder Marita Aune til Dagbladet.

To personer, som skal ha blitt knivstukket, er sendt i ambulanse til sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet vil foreløpig ikke gi ytterligere opplysninger om de fornærmede.

Etter det Dagbladet erfarer, kan det være snakk om et gjengoppgjør. Ifølge Dagbladets opplysninger var ikke angrepet rettet mot tilfeldige personer.

Ukjent gjerningsperson

- Vi har også informasjon om at en tredje person er blitt knivstukket, og jobber med å finne ut av dette. Vi har per nå ikke kontroll på gjerningspersonen, sier Aune.

- Var det rettet mot tilfeldige personer, eller var det gjengrelatert, som vi har opplysninger om?

- Vi kan per nå ikke si noe om relasjonen mellom de fornærmede og gjerningspersonen. Det er for tidlig å si noe om. Vi jobber med å koordinere vitneavhør, sier Aune til Dagbladet ved 4.45-tida.

Politiet venter nå på at krimteknikere skal undersøke stedet.

- Opplysningene våre så langt går på at det skal ha blitt brukt en kniv, men vi har ennå ikke kontroll på gjenstanden som er blitt brukt, sier Aune.

VITNE: Situasjonen ble kaotisk da knivstikkingen skjedde. Foto: Privat
VITNE: Situasjonen ble kaotisk da knivstikkingen skjedde. Foto: Privat Vis mer

Mange vitner

Hendelsen skjedde, ifølge politiet, inne på det populære utestedet Blå i Brenneriveien. Det var mange mennesker på på det stedet natt til søndag.

- Vi jobber på stedet med å avhøre folk. Det var mange vitner til hendelsen, sier Aune.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

SLAGSMÅL: Politiet fikk melding om slagsmål inne på utestedet Blå i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SLAGSMÅL: Politiet fikk melding om slagsmål inne på utestedet Blå i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!