Minst to knivstukket på utestedet Blå i Oslo. - Trolig gjengrelatert

- En tredje person kan også være knivstukket, opplyser politiet til Dagbladet.

POLITI PÅ STEDET: Politi og ambulanse kom raskt til utestedet Blå i Oslo da meldingen kom om slagsmål. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
POLITI PÅ STEDET: Politi og ambulanse kom raskt til utestedet Blå i Oslo da meldingen kom om slagsmål. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Like før klokka 2.30 fikk vi melding om slagsmål på utestedet Blå. Da vi kom til stedet, viser det seg at det er snakk om knivstikking, opplyser operasjonsleder Marita Aune til Dagbladet.

To personer, som skal ha blitt knivstukket, er sendt i ambulanse til sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet vil foreløpig ikke gi ytterligere opplysninger om de fornærmede.

Etter det Dagbladet erfarer, kan det være snakk om et gjengoppgjør. Ifølge Dagbladets opplysninger var ikke angrepet rettet mot tilfeldige personer.

Ukjent gjerningsperson

- Vi har også informasjon om at en tredje person er blitt knivstukket, og jobber med å finne ut av dette. Vi har per nå ikke kontroll på gjerningspersonen, sier Aune.

- Var det rettet mot tilfeldige personer, eller var det gjengrelatert, som vi har opplysninger om?

- Vi kan per nå ikke si noe om relasjonen mellom de fornærmede og gjerningspersonen. Det er for tidlig å si noe om. Vi jobber med å koordinere vitneavhør, sier Aune til Dagbladet ved 4.45-tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer