Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst to omkomne etter ulykke i Danmark

Lastebil og busskolliderte ved Horsens, melder Ekstra Bladet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst to mennesker har mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil ved Horsens i Danmark, melder danske medier. Politiet bekrefter overfor TV2 News at minst to personer er omkommet og at ti personer er skadd.

Tidligere ble det opplyst at fem personer mistet livet.

— Det er en buss og en lastebil involvert, og det er inntil videre fem omkomne, men vi har ikke overblikk ennå, så mer kan jeg ikke si foreløpig, sa vaktsjef Jørgen Lindhardt ved Sydøstjyllands Politi til avisen Ekstra Bladet.

I en senere pressemelding skriver imidlertid politiet at flere er omkommet og skadd, men at de foreløpig ikke vil uttale seg om antall omkomne.

De foreløpige opplysningene tyder på at lastebilen har kjørt inn i trafikken foran. Flere kjøretøy er innblandet i ulykken, som skjedde på E45 i retning Aarhus mellom Horsens og Hedensted.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling