Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Minst to står bak drap på amerikanske prostituerte

Nye opplysninger i jakt på seriemorder i New York.

ETTERFORSKET SOM SERIEMORD: I dette området, ved Gilgo Beach og motorveien Ocean Parkway på Long Island, er det funnet rester av ti mennesker. Flere av dem er identifisert som prostituerte, og politiet har etterforsket ut fra en mistanke om at en seriemorder står bak. Foto: Spencer Platt/Getty Images/AFP
ETTERFORSKET SOM SERIEMORD: I dette området, ved Gilgo Beach og motorveien Ocean Parkway på Long Island, er det funnet rester av ti mennesker. Flere av dem er identifisert som prostituerte, og politiet har etterforsket ut fra en mistanke om at en seriemorder står bak. Foto: Spencer Platt/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jakten på en seriedrapsmann i New York har tatt en ny vending, etter at en representant for påtalemyndigheten igår mandag sa at minst to menn står bak udådene mot prostituerte.

Tidligere har det vært antatt at man jaktet på én seriemorder.

Minst to mordere - Menneskelige rester som har blitt funnet langs en strand-motorvei i New York skyldes handlingene til minst to personer, sa Thomas Spota ved Suffolk County ifølge nyhetsbyrået Associated Press.

Han sa at dette inkluderte hodet til en prostituert som ble funnet en av de siste månedene langs motorveien på Long Island, og som tilhørte en overkropp som ble funnet 40 miles unna i 2003.

Ingen mistenkt Siden desember har rester av en rekke døde kvinner blitt funnet langs Ocean Parkway på Long Island, men myndighetene har ingen mistenkt for det som kan være seriemord på prostituerte.

Restene av åtte drepte er funnet i Suffolk County, og ytterligere to i Nassau County. Blant de åtte som er funnet i Suffolk County er det også en mann og et barn.

- Det er klart at området i og rundt Gilgo-stranden har vært brukt for å kvitte seg med menneskelige rester over en periode, sa Spota ifølge AP.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media