Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst tolv omkom i togulykke i Egypt

Minst tolv mennesker mistet livet da to tog kolliderte nord i Egypt. 39 ble skadd, melder statlige medier.

KOLLISJON: Minst tolv mennesker mistet livet da to tog kolliderte nord i Egypt. 39 ble skadd, melder statlige medier. Foto: Mohamed Abd El Ghany / Reuters / Scanpix
KOLLISJON: Minst tolv mennesker mistet livet da to tog kolliderte nord i Egypt. 39 ble skadd, melder statlige medier. Foto: Mohamed Abd El Ghany / Reuters / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var et godstog og et passasjertog som kolliderte i Behaira-regionen nord i landet tirsdag ettermiddag.

Ulykken skjedde da to av vognene på passasjertoget, som var på vei til Kairo, løsnet, sporet av og veltet ved godstogets skinner, skriver avisa Al-Ahram. Godstoget kom fra havnebyen Alexandria nord i Egypt.

Ulykkesårsaken er foreløpig ikke kjent. Togkollisjonen er den siste i rekken av flere lignende ulykker i landet de siste årene. I august omkom 41 personer i en togkollisjon nær Alexandria.

Det var den største togulykken i landet siden 2002, da 373 personer mistet livet etter at det begynte å brenne i et tog sør for hovedstaden.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!