Minst tre omkom i alvorlig togulykke nær Milano

Tekniske problemer skal være årsaken.

TEKNISK FEIL: Minst tre personer mistet livet i en togulykke i Italia i dag. Ulykken skyldes ifølge en teknisk feil. Foto: Flavio Loscalzo / ANSA via AP / NTB scanpix
TEKNISK FEIL: Minst tre personer mistet livet i en togulykke i Italia i dag. Ulykken skyldes ifølge en teknisk feil. Foto: Flavio Loscalzo / ANSA via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Minst tre personer omkom da et tog sporet av nær Milano, opplyser nødetatene i Italia.

Minst tre er drept, ti alvorlig skadd og 100 lettere såret etter at et tog i nærheten av Milano sporet av skinnene torsdag morgen. Det melder Reuters.

En talsperson for det statlige jernbaneselskapet Ferrovie dello Stato bekrefter overfor nyhetsbyrået at ulykken fant sted ved Pioltello, omlag 40 kilometer fra provinsen.

Toget var, ifølge NTB, på vei fra Cremona til Milano da det sporet av ved sju-tiden på morgenen, melder avisa Corriere della Sera. Fire vogner var involvert i ulykken.

Flere personer skal fortsatt befinne seg inne i vognene, og brannfolk jobber med å få dem ut, skriver NTB.

I tillegg til brannfolk og helsepersonell bistår politifolk og medlemmer av den paramilitære politistyrken Carabinieri på ulykkesstedet. Flere hundre mennesker var om bord på pendlertoget da det sporet av. Et stort antall utrykningskjøretøyer og et helikopter fra Bologna ble sendt til stedet etter ulykken.

Ulykken skyldes ifølge jernbaneselskapet Trenord, en teknisk feil. Det skriver CNN. Redningsmannskaper jobber på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer