Minst tre omkommet i branner

To personer i Ringshaug ved Tønsberg, og en person i Hå ved Egersund, er omkommet i boligbranner i natt. I tillegg frykter politiet at en mann har omkommet i en boligbrann i Smøla i Møre og Romsdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann og en kvinne mistet livet i en brann i en liten enebolig ved Ringshaug i Tønsberg.

- Vi fikk melding om brannen klokka 0750 i morges, av en nabo som hadde sett røyk. Boligen var overtent da vi kom fram. Brannen var slukket klokka 0848, sier jourhavende ved Tønsberg politistasjon, Are Bohne til Dagbladet.

Det skal ikke ha vært flere personer i boligen. Brannårsaken er foreløpig ikke kjent.

Ikke identifisert

Tidligere på natta mistet en person livet i en brann i en enebolig i Sirevåg i Hå kommune nord for Egersund.

- Vi har ikke gått gjennom hele boligen, men har ingen grunn til å tro at det var flere i huset, sier lensmannsbetjent i Hå, Bjørn Søyland, til Dagbladet.

- Personen som omkom er ikke identifisert, men vi kan med rimelig grad av sikkerhet si at den omkomne var mannen som bodde i huset.

Politiet fikk melding om brannen klokka 01.10. Brannen var slukket klokka 03.30.

- Andre etasje i huset var overtent da vi kom fram. Underetasjen var tidligere en butikk, og den delen av huset var ikke bebodd. Boligen lå i andre etasje, sier Søyland.

Fryktes omkommet

Politiet frykter at en mann har omkommet i en boligbrann i Smøla kommune i Møre og Romsdal, skriver NTB.

Politiet fikk melding om brannen ved 0410-tiden lørdag. To kvinner som var i huset ble reddet ut. De har fortalt til politiet at det var en mann i huset.

- Det ulmer fremdeles etter brannen, derfor har vi ikke kunne gå inn i huset for å lete, opplyser vakthavende ved Nordmøre politidistrikt .

Huset ble totalskadd i brannen. Brannårsaken er ikke kjent.