Minutter seinere var de døde

Det som skulle være en festdag, ble et mareritt.

TRAGISK: Det unge paret Harley Morgan (19) og Rhiannon Morgan (20) giftet seg. Da de kjørte fra vielsen krasjet de med en pickup. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

19 år gamle Harly Joe Morgan og 20 år gamle Rhiannon Boudreaux Morgan ble fredag viet i Orange County i Texas, men bare minutter etter vielsen havnet brudeparet i en voldsom trafikkulykke.

CNN skriver at paret hadde forlatt parkeringsplassen utenfor rådhuset der vielsen fant sted, da de kolliderte med en pickup med tilhenger. Begge mistet livet i sammenstøtet, mens føreren av pickupen kom fra ulykken uten skader.

Brudgommens familie kjørte rett bak brudeparet, og ble vitne til ulykken.

- Jeg så barnet mitt dø. Jeg har fremdeles min sønns blod på klærne etter at jeg forsøkte å redde dem ut av bilen, sier brudgommens mor, Kennia Morgan, til TV-stasjonen KDFM.

Hun sier videre at dette er noe hun kommer til å plages med resten av livet.

- Jeg kommer aldri til å glemme det. Det kommer aldri til å gå vekk. Jeg vil se dette for meg hver eneste natt resten av mitt liv.

De to hadde vært sammen siden ungdomsskolen, og gledet seg ifølge Kennia Morgan til å starte på livet sammen.

Vielsen på rådhuset var av det beskjedne slaget, men de to hadde planlagt et større bryllup med venner og familie den 20. desember i år.

Politiet i Orange County etterforsker hendelsen.