«Mirakelpiller» fylt med døde babyer

Tollere i Sør-Korea har beslaglagt tusenvis «mirakelpiller» som er laget av hud fra døde babyer.

«MIRAKELPILLER»: Tollere i Sør-Korea har beslaglagt piller som skal inneholde hud fra døde babyer. Pillene skal virke som en «mirakelkur» mot de fleste sykdommer, men viser seg å inneholde farlige bakterier og ingredienser. Så langt er over 17 000 piller beslaglagt siden august i fjor. Bildet er kun et illustrasjonsfoto. Foto: LEONARD FOEGER / REUTERS / SCANPIX
«MIRAKELPILLER»: Tollere i Sør-Korea har beslaglagt piller som skal inneholde hud fra døde babyer. Pillene skal virke som en «mirakelkur» mot de fleste sykdommer, men viser seg å inneholde farlige bakterier og ingredienser. Så langt er over 17 000 piller beslaglagt siden august i fjor. Bildet er kun et illustrasjonsfoto. Foto: LEONARD FOEGER / REUTERS / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pillene med det makabre innholdet skal angivelig være «mirakelpiller» og kurere all form for sykdom. Det er tollere i Sør-Korea som har gjort det grusomme beslaget.

Pillene er sendt fra Kina, og innholdet skal være tørket og pulverisert hud fra babyer.

De oppsiktsvekkende funnene skal ha sjokkert de hardbarkede tollerne, som nå har bedt om en økning av inspeksjoner, melder Daily Mail.

Lages i Kina Kapslene er høyt etterspurt i Kina, og blir sett på som «medisin» mot all form for sykdom og lidelse.

Kinesiske myndigheter skal være klar over problemet, og har prøvd å stoppe eksporteringen av pillene, men så langt har tusenvis av pakker med piller blitt smuglet over grensa til Sør-Korea.

Det er stor etterspørsel etter piller laget av hornet fra det utrydningstruede neshornet, men piller laget av hud fra babyer er det mest ekstreme som er produsert av, skriver Daily Mail.

Ifølge San Francisco Times skal det ha blitt tatt DNA-prøver av piller som ble beslaglagt i 2011, og innholdet skal være 99,7 prosent menneske. Prøvene viste også innhold av hår og negler. Til og med barnets kjønn kunne identifiseres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer