Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Miranda (19) innrømmet over 20 drap. Nå blir hun sammenliknet med «Dexter»

- Jeg gjorde det mot folk som gjorde slemme ting og ikke fortjente å være her lengre.

DRAPSTILTALT: Miranda Barbour er tiltalt for et drap, men hevder i et intervju at hun har drept over 20 andre. Foto: AP Photo/PennLive.com/NTB Scanpix
DRAPSTILTALT: Miranda Barbour er tiltalt for et drap, men hevder i et intervju at hun har drept over 20 andre. Foto: AP Photo/PennLive.com/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Avisintervjuet lokalavisa Daily Item gjorde med 19 år gamle Miranda Barbour fra Sunbury i den amerikanske delstaten Pennsylvania har gått verden rundt.

FBI koblet inn Barbour er sammen med ektemannen Elytte (22) siktet for drapet av Troy LaFerrara (42). I intervjuet hun gjorde med avisa fra fengselet innrømmet hun at hun drepte 42-åringen - men at han var blant flere titalls hun hadde drept.

- Da jeg hadde drept 22, stoppet jeg å telle. Jeg kan peke ut på et kart hvor du kan finne dem, sier Barbour i intervjuet.

Politiet i Sunbury har opplyst at de har samarbeidet med politi i andre delstater, i tillegg til FBI.

NBC melder at FBI bekrefter at de etterforsker opplysningene.

Sammenliknes med «Dexter» Flere amerikanske medier har sammenliknet Barbours historie med den amerikanske krimserien «Dexter» - som handler om en seriemorder som dreper kriminelle.

Årsaken er 19-åringens forklaring på hvorfor hun drepte LaFerrara og de andre påståtte ofrene.

- Jeg lokket ofrene mine. Jeg studerte dem. Jeg lærte meg dem å kjenne og ble deres venn. Jeg gjorde dette mot folk som gjorde slemme ting og ikke fortjente å være blant oss lengre, sier Barbour i intervjuet.

- Jeg drepte bare slemme folk, sier hun videre.

«Svarte feil» Barbour hevder at hun drepte LaFerrara fordi han «svarte feil» på flere spørsmål. 19-åringen hevder at hun skal ha avtalt å ha sex med LaFerrara for 100 dollar på Craigslist.

- Jeg løy til ham og sa at jeg akkurat hadde blitt 16 år. Han fortalte meg at det var greit. Hadde han sagt nei, og at han ikke ville likevel, hadde jeg latt ham slippe unna.

- Han sa gale ting.

Drapene skal ha skjedd etter at hun ble med i en satanistisk kult da hun var 13 år. Hun skal ha fått hjelp av lederen av kulten med å drepe den første personen.

- Jeg klarte ikke å gjøre det, så han kom bak meg og plasserte hendene over mine og sammen trykket vi på avtrekkeren. Siden den gangen har jeg bare fortsatt å drepe, hevder Barbour.

SAMMENLIKNES MED DEXTER: Flere amerikanske medier sammenlikner Miranda Barbour med Showtime-serien «Dexter». Her er en scene fra serien. Hovedfiguren Dexter Morgan (t.h) jobber som blodekspert ved Miami-politiet, men bruker fritida på å drepe kriminelle. Foto: AP Photo/Showtime/NTB Scanpix
SAMMENLIKNES MED DEXTER: Flere amerikanske medier sammenlikner Miranda Barbour med Showtime-serien «Dexter». Her er en scene fra serien. Hovedfiguren Dexter Morgan (t.h) jobber som blodekspert ved Miami-politiet, men bruker fritida på å drepe kriminelle. Foto: AP Photo/Showtime/NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart