Misbrukt på vei hjem fra skolen

En sju år gammel jente ble misbrukt i går ettermiddag, da hun var på vei hjem fra skolen. Jenta har laget denne tegningen av overgriperens genser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hordaland politidistrikt har sendt ut en pressemelding der de etterlyser en mann med ungdommelig utseende, voksen størrelse og med mørkt hår.

Mannen hadde på seg dongeribukse og en rød genser med et motiv jenta beskriver som et monster. Jenta har tegnet gjerningsmannen, og i dag sendte politiet ut tegningen i håp om å få flere tips.

Overgrepet skjedde mellom klokka 14.30 og 1545 i går ettermiddag, da sjuåringen var på vei hjem fra Kringlebotten skole i Fana. Hun ble misbrukt på en sti mellom skolen og jentas hjem på toppen av Kjenndalen.

- Politiet har sikret meget gode spor og anbefaler gjerningsmannen om å melde seg så snart som mulig. Mulige vitner eller personer som mener å kunne kjenne igjen gjerningsmannen på beskrivelsen, anmodes også om å melde seg til politiet, skriver informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

. Saken etterforskes ved Fana politistasjon.

Jenta tegnet denne genseren etter overgrepet. Motivet på brystet skal likne på et monster. Politiet ber publikum komme med tips.