Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Misbrukte 7-åring i Syden

En 73 år gammel mann fra Oslo er dømt til tre og et halvt års fengsel for utuktig omgang med to jenter. Misbruket, som gikk over fem år, startet da jentene var 7 og 9 år gamle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

73-åringen ble kjent med de to jentene under en ferietur til Tenerif. Mannen ble en nær venn av de to familiene etter denne turen.

Begge jentene fikk etter hvert et tillitsforhold til mannen, slik at de besøkte ham både på dagtid og overnattet der, skriver Nettavisen.

Mannen forgrep seg på jentene på nye ferieturer og på overnattingsbesøk. Begge jentene er nå voksne.

Nå må 73-åringen sone tre og et halvt år i fengsel for utuktig omgang med barn under 14 år og barn under 16 år. Han må også betale snaut 750 000 kroner i erstatning og oppreisning til de to kvinnene.

Mannen er også tidligere dømt for seksuelle overgrep og sonet i 1991 en dom på 9 måneders fengsel for overgrep begått i 1987. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling