Misbrukte barn og barnebarn i 35 år

LONDON (Dagbladet): En av Storbritannias verste seksualsaker er avsluttet. Ni medlemmer av samme familie ble dømt til lange fengselsstraffer i Vest-England. Av hensyn til barna offentliggjøres ikke navnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Flere organisasjoner har bedt om at det opprettes et eget sosialkontor, som kan etterforske sexmisbruk innen familien.

Den dømte familie ble ledet av en bestefar som startet misbruket for over 35 år siden. Han misbrukte sine barn og barnebarn mens bestemora deltok. Han ble dømt til 25 års fengsel, hun til 14 år.

Torturert

De tvang barna til å misbruke hverandre og de lot familiemedlemmer og venner delta i orgi- ene. Dommeren sa i sin kjennelse: «Nedverdigende handlinger og ydmykelser ble brukt for å undertrykke barna. Hvis de nektet, ble de straffet. De ble tvunget til å misbruke hverandre og truet med at de ville havne i fengsel hvis de sa noe. De ble misbrukt og torturert for deres (besteforeldrenes) egen fornøyelse.»

Et par ganger forsøkte noen av jentene i familien å klage. En klagde til legen, men han avviste henne. En annen klagde til sykepleieren på skolen, som hevdet at hun bare forsøkte å skaffe seg oppmerksomhet.

Dømt

Barna vokste opp i den tro at sexmisbruk var noe som skjedde i alle familier. Da de ble voksne og fikk barn, fortsatte de å misbruke disse. Det gikk over 30 år før sosialmyndigheter og politi begynte å etterforske familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer