Misbrukte kjærestens datter (9)

Politiet jakter på en 33 år gammel mann som ble tatt på fersk gjerning da han sexmisbrukte kjærestens ni år gamle datter. Da politiet kom til stedet, flyktet mannen til fots. Mannen var i natt fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det moren trodde skulle bli en helt vanlig dag hjemme i leiligheten på Haugerud i Oslo i går, ble isteden den lille innvandrerfamiliens mareritt.

Moren oppdaget at hennes 33 år gamle venn - en asylsøker som har fått sin søknad om politisk asyl i Norge avslått - tuklet med den ni år gamle datteren.

- Mannen flyktet fra stedet da politiet kom, sier vaktleder Reidun Fjellberg ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt.

Misbrukt

Det var moren som ved en tilfeldighet oppdaget at hennes venn tuklet med datteren da hun kom inn på rommet til datteren.

Politiet ble umiddelbart varslet om ugjerningen.

Da politiet kom til stedet løp mannen bort. To politibetjenter forsøkte å ta igjen mannen. Men etter å ha løpt fra Haugerud og ned til Tveita mistet politifolkene mannen av syne.
- Han er etterlyst på vanlig måte gjennom politiets kanaler, sier vaktleder Reidun Fjellberg.

Den ni år gamle jenta ble i går sendt til Aker sykehus i Oslo, hvor hun ble undersøkt av medisinsk personell.

På rømmen

33-åringen, som ikke tidligere er kjent for politiet i kriminalsaker, er på rømmen i Oslo. Spanere fra politiet lette i går på flere forskjellige adresser etter mannen.

Dagbladet får bekreftet at den ettersøkte er asylsøker, og at han allerede har anket minst ett utvisningsvedtak inn for domstolen.
Moren til den ni år gamle jenta satt i går ettermiddag i politiavhør. Hun skal være tydelig preget av hva som skjedde med datteren.

Tilstanden til den ni år gamle innvandrerjenta som ble tuklet med skal etter forholdene være bra.

Politiet i Oslo har foreløpig bare fått en muntlig orientering fra legene ved Aker sykehus, som har undersøkt den misbrukte jenta.