ARRESTERT:  Myndighetene i den meksikanske delstaten Nayarit offentliggjorde dette bildet i går. Det tidligere kjæresteparet Eleodoro «El Cholo» Sanchez (30) og  Nancy Saralee Solorio Pérez er nå siktet for barnedrap. Foto: Procuraduria Estatal del Estado de Nayarit
ARRESTERT: Myndighetene i den meksikanske delstaten Nayarit offentliggjorde dette bildet i går. Det tidligere kjæresteparet Eleodoro «El Cholo» Sanchez (30) og Nancy Saralee Solorio Pérez er nå siktet for barnedrap. Foto: Procuraduria Estatal del Estado de NayaritVis mer

Misbrukte og drepte Axel (2 år) på ferie

Meksikansk barnevakt og eks-kjæreste arrestert etter turistdrap i ferieparadis i Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En meksikansk mann har tilstått drapet på en to år gammel amerikansk gutt i ferieparadiset Puerto Vallarta langs Mexicos vestkyst i forrige uke.

Eleodoro «El Cholo» Sanchez (30) har nå innrømmet å ha slått og utført seksuelle overgrep mot to år gamle Axel Charrette. Deretter kastet han den lille gutten i et basseng for så å la ham drukne.

Nå er både «El Cholo» og hans ekskjæreste arrestert for drapet på gutten i den meksikanske delstaten Nayarit.

Oppsøkte barnevakt Forrige torsdag hadde amerikanske Randy og Jen Charrette leid inn en 19 år gammel meksikansk barnevakt for å passe deres to barn, Kalden (7) og Axel (2).

- Det dere nå kommer til å lese vil være vanskelig å forstå. Og tro oss, det er uvirkelig å oppleve og å fortelle. Som dere vet har vi vært i Mexico. Gjennom vår kanadiske husutleier fikk vi skaffet oss en kvinne og hennes datter til å hjelpe oss med barnepass og annet husarbeid, skrev foreldrene i en pressemelding denne uka.

Der forklarte foreldrene hvordan de mener sønnen ble drept, ifølge The Watch.

De skriver at «El Cholo», som er den tidligere kjæresten til barnevakten Nancy Saralee Solorio Pérez (19), oppsøkte feriehuset.  Barnevakten skal så ha sluppet «El Cholo» inn gjennom den låste porten.

Da hun så innså at den tidligere kjæresten var beruset og oppførte seg voldelig, skal hun ha blitt redd og gjemt seg i klesskapet, hevder de.

 Av ukjent grunn skadet eks-kjæresten Axel og kastet ham i bassenget, hvor han ble etterlatt for å drukne, het det i meldingen.

Annen forklaring Til politiet har barnevakten imidlertid forklart at eksen kom inn i huset gjennom garasjedøren. Videre har hun hevdet at hun gjemte seg for ham i et par minutter. Da hun så gikk for å se til barna fant hun Axel naken og livløs i bassenget i hagen.

DRAP:  Meksikansk politi mener barnevakten Nancy Saralee Solorio Pérez (19) er medskyldig i drapet på den lille gutten fordi hun ikke forhindret eksen i mishandlingene. Foto: Meksikansk politi
DRAP: Meksikansk politi mener barnevakten Nancy Saralee Solorio Pérez (19) er medskyldig i drapet på den lille gutten fordi hun ikke forhindret eksen i mishandlingene. Foto: Meksikansk politi Vis mer

Da gutten seinere ble undersøkt av det lokale sykehuset i San Pancho konstanterte legene at gutten hadde blitt slått og seksuelt misbrukt før han døde av drukning.

Kvinnen er nå mistenkt for drap fordi at hun ikke grep inn under mishandlingene.

Var på rundtur Familien, som til vanlig er bosatt  den amerikanske delstaten Colorado, hadde feriert i Mexico siden begynnelsen av januar. På deres egen blogg fortalte de sykkelturer på fjellet og surfing.

De hadde solgt flere av sine eiendeler i USA for å gjennomføre rundturen, og planla å reise lenger sør i Mexico seinere.

Det meksikanske konsulatet i Denver uttalte onsdag at de kondolerte overfor familien.

- På vegne av den meksikanske regjeringen sender vi våre dypeste kondolanser til familien Charrette.

BERUSET:  Ifølge politiet var drapssiktede Eleodoro «El Cholo» Sanchez beruset da han oppsøkte eksen og barna hun satt barnevakt for. Foto: Meksikansk politi
BERUSET: Ifølge politiet var drapssiktede Eleodoro «El Cholo» Sanchez beruset da han oppsøkte eksen og barna hun satt barnevakt for. Foto: Meksikansk politi Vis mer