Misfornøyd med frisyren - skamklipte frisør

Dømt til fengsel i fem måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mars i 2016 oppsøkte en mann i 30-årene, sammen med to av sine kompiser, en frisørsalong i Storgata i Oslo. Den ene kompisen hans var misfornøyd med frisyren han hadde fått, og krevde pengene sine tilbake.

Det skriver Romerikes Blad, som gjengir dommen fra Oslo tingrett.

Imidlertid var ikke refusjon aktuelt for frisøren, og det hele utspilte seg i en voldsom krangel mellom 30-åringen og fornærmede.

- Han sa til fornærmede at hvis hun sa ett ord til, skulle han klippe håret hennes. Han tok deretter en saks som lå der og klippet av henne deler av håret, et område på størrelse med en håndflate, helt inntil hodebunnen. Håret var mellom 15 og 20 cm langt, heter det i dommen.

Mannen nektet i ettertid for handlingen sin, men takket være fotokonfrontasjoner og vitneutsagn, landet rettens flertall på det motsatte.

Ifølge Romerikes Blad ble mannen også dømt for vold mot to polititjenestemenn i de samme rettsforhandlingene, etter å ha utført vold mot dem på Oslo lufthavn samme år.

Totalt er mannen dømt til fengsel i fem måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer