Mishandlet i 12 timer etter biltyveri

En 23 år gammel mann ble mishandlet og truet i tolv timer etter at han stjal en bil i slutten av mars. Seks personer, flere av dem med tilknytning til motorsykkelklubben Bandidos, er siktet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mishandlingen skjedde 25. mars i år, skriver VG. 23-åringen erkjenner at han stjal en bil. Dermed havnet han i konflikt med en gruppe menn.

Gjerningsmennene skal først ha slått og sparket ham bevisstløs i en garasje. Han fikk knust høyre hånd og fingre med en stor stein. Venstre øye ble alvorlig skadd etter slag. I tillegg ble han truet med at han skulle skytes i beinet, og han ble slått og sparket i ryggen.

Mannen forteller selv til VG at han ble kastet ned i en jordkjeller og låst inne. Først mange timer senere kom han seg løs og kom seg til sykehus.

- Vi ser svært alvorlig på denne saken og har satt inn store ressurser i etterforskningen av den. For oss fremstår volden som et resultat av torpedovirksomhet etter en bakenforliggende tvist, sier politiadvokat Hilde Almåsstø ved Agder politidistrikt til VG.

Seks menn, to av dem med tilknytning til motorsykkelklubben Bandidos, er siktet for mishandlingen. En av dem har erkjent delvis straffskyld.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer