Mishandlet til døde

Den drapssiktede litaueren (50) har godtatt 4 ukers varetektsfengsling, men nekter fremdeles straffskyld etter at kona hans ble funnet død i Grimstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Den 50 år gamle litaueren er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at hans 34 år gamle kone døde mandag kveld. 

I fengslingsmøtet i Aust-Agder tingrett i dag godtok den drapssiktede 4 uker varetektsfengsling, derav to uker med brev - og besøksforbud.

- Min klient har godtatt varetektsfengslingen, men nekter straffskyld, sier forsvarer Øyvind Aakerøy.

Voldsom mishandling Ifølge obduksjonsrapporten som politiadvokat Håvard Ryengen ved Agder politidistrikt fikk i dag, har den avdøde blitt utsatt for voldsom mishandling med døden til følge.

I rapporten står det at den avdøde ble funnet med ribbeinsbrudd på begge sider av kroppen, brukket nese, skader i bakhodet samt flere knusningsrift og blåmerker på kroppen. I tillegg skal hun ha skader på strupehodet.

Politiadvokat Håvard Ryengen kunne bekrefte at både avdøde og siktede er fra Litauen, men at den avdøde 34-åringen har russisk pass. Det er oppnevnt en bistandsavokat for å ivareta den avdødes interesser.

4 uker i varetekt Den siktede skal i dag bli begjært til 4 uker i varetekt, derav 2 av de på isolasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer