Mishandlet til døde

Christoffer ble bare åtte år. Han ble sviktet av alle.

LYSLUGG: Portrettet ble tatt da Christoffer var sju år, rett før marerittet startet. Det går ikke en dag uten at besteforeldrene tenker på ham. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
LYSLUGG: Portrettet ble tatt da Christoffer var sju år, rett før marerittet startet. Det går ikke en dag uten at besteforeldrene tenker på ham. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her er historien om den livlige gutten som blir funnet død i senga, med et 17 centimeter langt brudd på hodeskallen. Volden han ble påført kom ikke brått og overraskende, den hadde pågått over lang tid.

Selv om flere så at noe var galt, var det ingen i det lille lokalsamfunnet i Vestfold som meldte fra til barnevernet.

De siste ukene av sitt liv mistet den lille gutten gnisten. Han sprudlet ikke lenger. Ville ikke hjem fra skolen. Han var redd. Og han var helt alene.

— Christoffers siste uker var et helvete for ham. Det går ikke en dag uten at vi tenker på ham. Det gnager på samvittigheten, om vi kunne gjort mer for å redde gutten vår. Saken har holdt på å ta livet av oss, sier mormor Ragnhild Gjerstad (55).

Stort hjerte Forrige lørdag skrev Dagbladet om Karita Bekkemellem og andre kjente personer som fikk avgjørende hjelp av voksne for å komme seg gjennom en vanskelig barndom. I går skrev vi om Noora Noor, som ikke er sikker på om hun hadde vært i live uten ekstramammaen Mona Halvorsen. Slik hjelp og omsorg fikk ikke Christoffer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer