- Mishandlet til døde

NØTTERØY (Dagbladet): Den 28 år gamle kvinnen skal ha blitt mishandlet og slått til døde i hjemmet sitt på Nøtterøy. Hennes tidligere samboer (29) satt i lange avhør på Tønsberg politistasjon i går kveld. Han er siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På informert hold får Dagbladet opplyst at politiet har mistanke om at kvinnen ble kraftig mishandlet før hun ble slått til døde. Hun skal også ha brennmerker i ansiktet. Kvinnen var kraftig maltraktert, og det var et sjokkerende syn som møtte politifolkene som fant henne seint søndag kveld.

- Dette kan være et av de verste voldsdrapene her i landet på lenge, sier en politikilde til Dagbladet.

Voldelig

29-åringen satt i lange avhør i går kveld. Det skjedde etter at han hadde snakket med sin forsvarer, advokat Ellen Haugsrud i advokatfirmaet Staff.

- Min klient vil forklare seg om de faktiske forhold, sier Haugsrud til Dagbladet.

Hun vil ikke kommentere innholdet i forklaringene før i dag. Da skal 29-åringen framstilles med begjæring om varetektsfengsling i fire uker. Han er foreløpig siktet for forsettlig drap. Siktelsen kan bli utvidet.

Etterforskningsleder, politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold, bekrefter overfor Dagbladet at siktede tidligere har brukt vold mot kvinnen.

Så seint som i august i år skal hun ha blitt mishandlet. Den engstelige moren skaffet seg da trygghetsalarm. Men den hadde hun ikke lenger da hun ble slått til døde under en vill krangel søndag kveld.

- Jeg kan ikke kommentere motiv, men sjalusi kan være en del av saken. Vi har avhørt en rekke vitner, men avventer siktedes forklaring, sier Sakrisvold.

Det var beboerne i leiligheten over kvinnens sokkelleilighet som varslet politiet om det kraftige husbråket. Siktede skal ha stukket fra åstedet i bil i rasende fart, men ble pågrepet i boligen sin i Horten to timer seinere natt til i går.

Barnekrangel

Politiet føler seg sikre på at rett gjerningsmann er tatt. Han er sett av flere vitner. Politiinspektør Sakrisvold ville i går kveld ikke kommentere avhørene av siktede.

Han bekrefter at 29-åringen er kjent av politiet i narkotika- og voldssaker. Det er tatt utvidede prøver av ham, m en han skal ikke ha vært åpenbart ruset da han ble arrestert to timer etter ugjerningen.

Fredag kveld skal siktede ha vært barnevakt for parets barn. En bekjent sier til Dagbladet at det tidligere samboerparet hadde en kraftig krangel natt til lørdag.

Krangelen skal skyldes at 29-åringen skal ha tatt piller da han var barnevakt. Politiet har avhørt 30 vitner i saken og skal ha fått slike opplysninger.

- Jeg vil ikke kommentere enkeltheter i etterforskningen, sier politiinspektør Sakrisvold.

Parets vel fire år gamle sønn skal ikke ha vært til stede i leiligheten da ugjerningen skjedde.

Drapet kom som et sjokk på avdødes store bekjentskapskrets i Tønsberg-distriktet. Hun har tidligere arbeidet flere steder som servitør. Mange kjente frykten hun hadde for ekssamboeren og konfliktene deres.

DREPT: Begravelsesbilen kjører vekk fra hjemmet til den 28 år gamle kvinnen. Politiet beskriver drapet som et av de verste voldsdrapene i Norge på lenge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer