Miss Lista 2003!

«Ku 287 Kvitros» kan føye et nytt navn til stamtavla: Miss Lista 2003! I tidenes mest omtalte fesjå i Farsund stakk den høyreiste melkekua av med førsteprisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LISTA (Dagbladet): Ved en tilfeldighet kom sekretær Torbjørn Vere i Lista Produsentlag på at han skulle fleipe i innbydelsen til årets kåring.

Han kalte konkurransen for Miss Lista, og dermed hang journalistene på kroken. Både amerikanske, engelske og svenske medier har kastet seg over begivenheten i tillegg til masse oppmerksomhet i norske medier.

- Mandag ringte de fra BBC i England og laget innslag om kåringen. Det var ganske utrolig. De lurte på om det var mulig for engelske bønder å bli med. Men det har vi ikke anledning til fordi det er produsentlaget som finansierer dette, sier Torbjørn Vere.

- Også svensk TV3 har omtalt den spesielle konkurransen. Jeg kan egentlig ikke skjønne den store medieinteressen. Jeg skrev egentlig Miss Lista som en fleip på innbydelsen og dermed var det gjort, forteller Vere.

Til ellevill jubel i Festiviteten på Lista ble kua til den overraskede eieren Bent Arnt Heskestad utropt til vinner. Premien er et 20 centimeter høyt melkespann i tinn der Miss Lista skal få inngravert sitt navn.

PREMIEKU: Her er årets Miss Lista: Ku 287 Kvitros slo ut alle konkurrentene og ble kåret til den flotteste kua på hele Lista. Ikke rart at eieren Bent Arnt Heskestad er fornøyd med både kua og premien som var et melkespann i miniatyr.
SHAKIN´ THAT ASS: Miss Lista 2003.