Mistanke om drap i Alta

Politiet har mistanke om drap i forbindelse med at en person ble funnet død i et bolighus i Bossekop i Alta fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har sperret av området rundt huset der vedkommende ble funnet, og har bedt om teknisk og taktisk bistand fra Kriminalpolitisentralen, opplyser Vestfinnmark politidistrikt i en pressemelding. Personen ble funnet død klokken 21.15 fredag kveld.

En 56 år gammel mann bor alene i huset, men politiet ville natt til lørdag ikke kommentere om det er han som er funnet død.

Mannens bil har vært borte en ukes tid, og den etterlyses nå av politiet. Det er en rød Hyundai Accent, 1998-modell med registreringsnummer ZT-35703. Dersom bilen observeres, ber Vestfinnmark politidistrikt om å få beskjed.

Den døde personen ble funnet i huset etter at familien til mannen som bor der hadde varslet politiet. Politiet tok seg i samråd med familien inn i huset og fant den døde personen.

Politiinspektør Are B. Meedby sier til NTB at etterforskningen pågår, og at politiet ikke vil uttale seg om saken før etterforskerne fra Kripos har vært på stedet lørdag.

NTB