RUMENER SIKTET: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo. Her holder politioverbetjent i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid en pressebriefing om drapet. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX
RUMENER SIKTET: Willy Brown (48) ble funnet drept i leiligheten sin på Grünerløkka i Oslo. Her holder politioverbetjent i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid en pressebriefing om drapet. Foto: Krister Sørbø / SCANPIXVis mer

- Mistanken mot ham er styrket etter at han ble pågrepet

Mannen som er siktet for drapet på Willy Brown (48) avhøres av politiet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avhøret startet ved 16-tiden og var ventet å vare fram mot midnatt.

- Vi sitter fortsatt i avhør. Hittil har det ikke fremkommet noe nytt i saken, sa politioverbetjent Grete Lien Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt til NTB søndag kveld.

Grundig avhør 21-åringens forsvarer, advokat Amir Mirmotahari, opplyser til NTB at det er flere som avhører den siktede.

21-åringen avslo å la seg avhøre lørdag og viste til at han var medtatt og ute av form. Rumeneren, som er en kjenning av politiet, blir fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett mandag, siktet for forsettlig drap.

- Han nekter straffskyld, sier Mirmotahari.

Drept hjemme En av politiets teorier er at Brown dro fra puben Per på Hjørnet ved Oslo tinghus og hjem til seg selv sammen med en annen person som senere drepte ham.

Brown kom ikke på jobb mandag, og en kollega fant ham død mandag kveld i leiligheten hans i Schleppegrells gate på Grünerløkka.

VAR PÅ BYEN: To menn går forbi puben Per på Hjørnet, der Willy Brown sist skal være observert før han ble funnet død. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
VAR PÅ BYEN: To menn går forbi puben Per på Hjørnet, der Willy Brown sist skal være observert før han ble funnet død. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Fredag ettermiddag ble rumeneren pågrepet i en leilighet i Oslo.

- Mistanken mot ham er styrket etter at han ble pågrepet, men det er fortsatt en del spørsmål vi ikke har fått svar på, sa Metlid til NTB lørdag.

(NTB)

FUNNET AV KOLLEGA: Brown ble funnet i sin leilighet i Schleppegrells gate 28. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX
FUNNET AV KOLLEGA: Brown ble funnet i sin leilighet i Schleppegrells gate 28. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX Vis mer