Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig dødsfall i badestamp

Politiet etterforsker dødsfallet i en badestamp i Nord-Trøndelag som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er ikke sikre på hva som var årsaken til at en kvinne i 40-årsalderen døde etter å ha deltatt i et badelag på Elvelandet i Nord-Trøndelag. Dødsfallet blir nå etterforsket som mistenkelig, skriver adressa.no.

- Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Det vil bli satt i verk både teknisk og taktisk etterforskning for å prøve å bringe dødsårsaken på det rene, sier operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Lensmann Roar Hasselvold i Namsos sier til Dagbladet.no at alle dødsfall må anses som mistenkelige til årsaken er klarlagt. Etterforskerne har avsluttet sitt arbeid for kvelden og obduksjonsrapporten foreligger trolig først mandag ettermiddag.

Ifølge Adresseavisen ble alle som deltok i badelaget utenfor Namsos, tatt inn til avhør. Avisa skriver at kvinnen ble sittende alene i badestampen da de andre gikk inn kort før midnatt lørdag kveld. Hun ble funnet under vann en halv times tid senere. Forsøk på gjenoppliving førte ikke fram.

Lensmannen kunne i kveld ikke opplyse hvor mange som deltok i selskapet.