<strong>MANN PÅGREPET:</strong> En mann er pågrepet av politiet etter at de fant en død kvinne i dette hvite huset i Mathopen i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet
MANN PÅGREPET: En mann er pågrepet av politiet etter at de fant en død kvinne i dette hvite huset i Mathopen i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer

Mistenkelig dødsfall i Bergen

En kvinne er funnet død i sokkelleiligheten i et hus i Mathopen i Bergen. Mannen hun bodde sammen med er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Politistasjonsjef Tore Salvesen er på stedet. Han sier til Dagbladet at det er funnet en død kvinne i sokkelleiligheten i huset.

Den døde kvinnen ble båret ut til en ventende bårebil i kveld. Hun vil bli sendt til Gades institutt på Haukeland universitetssykehus for å bli obdusert.

- Vi betrakter omstendighetene her slik at dette er et mistenkelig dødsfall. En mann er tatt med til politihuset i byen. Han er inne til avhør nå i kveld, men før avhøret har han rutinemessig avgitt blodprøve. Vi avventer nå resultatene av kriminalteknikernes undersøkelser, sier Salvesen.

Mannen er siktet for drap.
Bruker hunder
Huset hvor kvinnen er funnet død ligger på Mehaugflaten i Mathopen, noen kilometer sør for Marinebasen på Haakonsvern.

Politistasjonsjef Tore Salvesen sier at mannspersonen som er hentet inn til politihuset i Bergen sentrum er leietaker i sokkelleiligheten i huset. Han har fått oppnevnt advokat Eirik Nåmdal som forsvarer.

Leietaker
- Vi vil avhøre en del vitner som vi håper kan kaste lys over det som har skjedd. Det gjelder blant annet husets eier og andre personer som har tilknytning til huset. Det var flere personer i huset da vi ankom, sier Salvesen.

En kvinne i nabolaget forteller til Dagbladet at leietakeren ble pågrepet i en gate rett i nærheten av huset. Han var ute med sin hund og satt og gråt.

Meldingen om dødsfallet kom til politiets operasjonssentral i Bergen sentrum. Politiet har brukt hunder til å søke i området rundt huset.

Rolig område
Naboer sier at dette regnes som et rolig område med eneboliger. Politiet vil også stille spørsmål til naboer om de har observert noe spesielt her i løpet av dagen.

<strong>MISTENKELIG:</strong> Stasjonssjef Tore Salvesen sier at politiet jobber med et mistenkelig dødsfall. Foto: Leif Stang/Dagbladet
MISTENKELIG: Stasjonssjef Tore Salvesen sier at politiet jobber med et mistenkelig dødsfall. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer

Kriminalteknikerne kom til stede klokka 17.50. De vil nå undersøke stedet i huset hvor kvinnen ble funnet død. Politistasjonsleder Tore Salvesen følger etterforskningen på stedet. Han er foreløpig sparsommelig med å informere om hvilke funn de har gjort.

- Det er for tidlig å gi mer informasjon. Jeg regner med at kriminalteknikerne vil jobbe utover kvelden, sier han.

Forsvarsdvokat Eirik Nåmdal har ikke vært tilgjengelig for kommentar i kveld.

<strong>KRIMINALTEKNIKERE:</strong> Kriminalteknikere kom til huset hvor den døde kvinnen er funnet ved 17.50-tida. Foto: Leif Stang/Dagbladet
KRIMINALTEKNIKERE: Kriminalteknikere kom til huset hvor den døde kvinnen er funnet ved 17.50-tida. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer