Mistenkelig dødsfall i Bergen

En kvinne er funnet død i sokkelleiligheten i et hus i Mathopen i Bergen. Mannen hun bodde sammen med er pågrepet.

MANN PÅGREPET: En mann er pågrepet av politiet etter at de fant en død kvinne i dette hvite huset i Mathopen i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet
MANN PÅGREPET: En mann er pågrepet av politiet etter at de fant en død kvinne i dette hvite huset i Mathopen i Bergen. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Politistasjonsjef Tore Salvesen er på stedet. Han sier til Dagbladet at det er funnet en død kvinne i sokkelleiligheten i huset.

Den døde kvinnen ble båret ut til en ventende bårebil i kveld. Hun vil bli sendt til Gades institutt på Haukeland universitetssykehus for å bli obdusert.

- Vi betrakter omstendighetene her slik at dette er et mistenkelig dødsfall. En mann er tatt med til politihuset i byen. Han er inne til avhør nå i kveld, men før avhøret har han rutinemessig avgitt blodprøve. Vi avventer nå resultatene av kriminalteknikernes undersøkelser, sier Salvesen.

Mannen er siktet for drap. Bruker hunder Huset hvor kvinnen er funnet død ligger på Mehaugflaten i Mathopen, noen kilometer sør for Marinebasen på Haakonsvern.

Politistasjonsjef Tore Salvesen sier at mannspersonen som er hentet inn til politihuset i Bergen sentrum er leietaker i sokkelleiligheten i huset. Han har fått oppnevnt advokat Eirik Nåmdal som forsvarer.

Leietaker - Vi vil avhøre en del vitner som vi håper kan kaste lys over det som har skjedd. Det gjelder blant annet husets eier og andre personer som har tilknytning til huset. Det var flere personer i huset da vi ankom, sier Salvesen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer