Mistenkelig dødsfall i Bergen

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Bergen. Politiet sier dødsfallet er mistenkelig, og har pågrepet en mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eieren av leiligheten, en mann i 40-årene, ringte politiet klokka 00.06 i natt og meldte fra om dødsfallet. Ambulanse og politi rykket ut, men kvinnen var allerede død. Mannen, som er en bekjent av kvinnen, ble pågrepet og overført til fyllearresten.

Det skal ikke være funnet synlige skader på kvinnen, men på grunn av kvinnens lave alder er det iverksatt etterforskning.

- Obduksjonen vil vise om det er skjedd noe kriminelt, sier avdelingsleder for Tove Lian Mathisen ved Bergen politidistrikt til Dagbladet.no.

Hun hadde ikke rukket å sette seg inn i saken ved 8-tida i dag, og hadde foreløpig få opplysninger. Lian Mathisen sier imidlertid at den pågrepne sitter i fyllearresten, og i utgangspunktet ble pågrepet på grunn av fyll.

Tidligere i morges opplyste politiet at det er tatt utvidet blodprøve av mannen, og at han vil bli avhørt i løpet av dagen.

- Det eneste vi kan si i den forbindelse er at dødsårsaken og at hans rolle i dette er noe vi ønsker å finne ut mer, sier vaktsjef Harald Kårtveit ved Hordaland politidistrikt til BTs nettutgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer