Mistenkelig dødsfall i Bergen

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Bergen. Politiet sier dødsfallet er mistenkelig, og har pågrepet en mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eieren av leiligheten, en mann i 40-årene, ringte politiet klokka 00.06 i natt og meldte fra om dødsfallet. Ambulanse og politi rykket ut, men kvinnen var allerede død. Mannen, som er en bekjent av kvinnen, ble pågrepet og overført til fyllearresten.

Det skal ikke være funnet synlige skader på kvinnen, men på grunn av kvinnens lave alder er det iverksatt etterforskning.

- Obduksjonen vil vise om det er skjedd noe kriminelt, sier avdelingsleder for Tove Lian Mathisen ved Bergen politidistrikt til Dagbladet.no.

Hun hadde ikke rukket å sette seg inn i saken ved 8-tida i dag, og hadde foreløpig få opplysninger. Lian Mathisen sier imidlertid at den pågrepne sitter i fyllearresten, og i utgangspunktet ble pågrepet på grunn av fyll.

Tidligere i morges opplyste politiet at det er tatt utvidet blodprøve av mannen, og at han vil bli avhørt i løpet av dagen.

- Det eneste vi kan si i den forbindelse er at dødsårsaken og at hans rolle i dette er noe vi ønsker å finne ut mer, sier vaktsjef Harald Kårtveit ved Hordaland politidistrikt til BTs nettutgave.

Det skal ikke ha vært flere personer til stede i leiligheten. Politiet har sikret tekniske spor, og begynte å varsle pårørende i morges.

Ifølge BT er mannen kjent av politiet for noen fylleepisoder, men ikke for alvorligere saker.