Mistenkelig dødsfall i Hedmark

En kvinne er funnet død utendørs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne ble i dag funnet død utendørs på Hjellum i Hamar. Det var en forbipasserende som meldte ifra til politiet klokken 09.56 søndag formiddag.

Politet omtaler dødsfallet som mistenkelig, men sier at det per nå er lite som tyder på at det har skjedd noe kriminelt.

- Per nå er det ikke noe som tilsier at det skal ha skjedd noe kriminelt, men vi kan ikke utelukke noe, sier Hansen til Dagbladet søndag ettermiddag.

Kvinnen ble funnet med ytterklær på, men politiet vil foreløpig ikke kommentere hvorvidt det er hennes egen bolig hun ble funnet utenfor.

Hjellum kl 0956; Mistenkelig dødsfall. Funn av død person utendørs. Politiet på stedet.— Politiet Hedmark OPS (@HedmarkOPS) 17. januar 2016

- Vi vet ikke om det er snakk om et illebefinnende, kulde, eller noe annet, sier Hansen.

Ifølge Hansen har det vært nærmere 20 minusgrader i Hamar-området natt til søndag.

Har du tips, innspill, video eller bilder? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer