Mistenkelig dødsfall i Larvik

Politiet trodde først 79-åringen døde av naturlige årsaker, men undersøkelser viste at mannen var påført ytre skader.

FUNNET DØD I LARVIK: En 79 år gammel mann ble i formiddag funnet død i Larvik. Politiet trodde først mannen døde av naturlige årsaker, men en lege varslet politiet i ettermiddag om at mannen var påført ytre skader. (FOTO: Rolf Svendsen)
FUNNET DØD I LARVIK: En 79 år gammel mann ble i formiddag funnet død i Larvik. Politiet trodde først mannen døde av naturlige årsaker, men en lege varslet politiet i ettermiddag om at mannen var påført ytre skader. (FOTO: Rolf Svendsen)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): En 79 år gammel mann ble i dag funnet død langs riksvei 303 ved Hem i Larvik. Politiet fikk melding om funnet av den døde personen klokken 12.40, og de antok da at det dreide seg om et naturlig dødsfall.

Men da legen som synet den avdøde oppdaget at mannen var påført ytre skader, og trolig ikke var avgått døden på en naturlig måte, ble politiet varslet.

Politiet har nå satt i gang etterforskning og sperret av det aktuelle området.

79-åringen som er bosatt i Sandefjord har trolig ligget død i veikanten siden lørdag, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Det skal ha vært familiemedlemmer av den nå avdøde mannen som fant ham død. De hadde lett etter 79-åringen, men han var ikke meldt savnet til politiet da han ble funnet.

Politiet avholdt pressekonferanse 20.30 mandag kveld, men kunne på det tidspunktet ikke belyse årsaken til 79-åringens dødsfall nærmere. De slo derimot fast at de ytre skadene mannen var påført ikke kom fra en eventuell påkjørsel.

Etter hva Dagbladet erfarer skal de ytre skadene det er snakk om være kuttskader. Det skal ikke være snakk om knivstikk, men rifter som kan være forenlig med et fall mot stein eller veikant. Den 79 år gamle mannen skal ha vært ved svært dårlig helse den siste tiden.

Mannen skal lørdag ha vært innom en Shell-stasjon for å hente bilen sin på verksted, og han skal ha blitt funnet i veikanten rundt 100 meter fra bilen som sto parkert i nærheten av denne stasjonen. 79-åringen skal ha ligget delvist skjult i veikanten, og det skal være derfor han ikke ble funnet før mandag formiddag.

Politiet skal etter det Dagbladet kjenner til, ikke mistenke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, men de er ennå usikre på selve hendelsesforløpet som førte til at mannen omkom.

Politiet vil foreta tekniske undersøkelser på åstedet utover natta, de oppfordrer også personer som kan ha gjort observasjoner langs riksvei 303 fra lørdag morgen og fram til mandag formiddag, om å kontakte politiet på telefon 02800.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1047989807


Varnish cache server