Mistenkelig dødsfall i Namsos

En mann er funnet død i en leilighet i Namsos. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  En mann i 30-årene av afrikansk opprinnelse ble i 21-tiden funnet død i en leilighet i Namsos. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig, men har ikke slått full drapsalarm.

- Mannen ble funnet død i sin leilighet i sentrum av Namsos like før klokka ni, sier operasjonsleder Arne Henrik Ulvin i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Leiligheten den døde bodde i ble sperret av med politivakthold og undersøkt av kriminalteknikere. Foreløpige undersøkelser har ikke gitt grunnlag til ytterligere mistanke om at dødsfallet skyldtes noe kriminelt.

- Så langt har vi ikke funnet noe som styrker mistanken om at det har skjedd noe kriminelt her, sier lensmann i Namsos Rolf Ove Viken til Dagbladet.no.

Han forteller at den døde ble funnet av en som bodde i samme leilighet. En patrulje rykket ut sammen med to ambulanser, men helsepersonellet kunne ikke fastslå dødsårsaken.

Ifølge adressa.no ble mannen funnet under et bord i hjemmet sitt. Det er ikke kjent når dødsfallet skjedde, men politiet konstaterer at det har skjedd nylig. Nærmere vitneavhør vil avklare når mannen sist ble sett i live.

Politiet kan ikke gi noen nærmere opplysninger fra den foreløpige åstedsrapporten, men sier de ikke har fått meldinger om at det skal ha vært bråk eller foregått noe uvanlig i leiligheten. Politiet sier de heller ikke har funnet tegn på ytre skader på den døde.

- Var det noen tegn på ytre skader?

- Nei, så langt har vi ikke avdekket ytre skader. Men det var ikke forventet at mannen skulle dø, og siden vi ikke kjente historien hans, valgte vi å karakterisere dødsfallet som mistenkelig.