Mistenkelig dødsfall i Namsos

En mann er funnet død i en leilighet i Namsos. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  En mann i 30-årene av afrikansk opprinnelse ble i 21-tiden funnet død i en leilighet i Namsos. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig, men har ikke slått full drapsalarm.

- Mannen ble funnet død i sin leilighet i sentrum av Namsos like før klokka ni, sier operasjonsleder Arne Henrik Ulvin i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Leiligheten den døde bodde i ble sperret av med politivakthold og undersøkt av kriminalteknikere. Foreløpige undersøkelser har ikke gitt grunnlag til ytterligere mistanke om at dødsfallet skyldtes noe kriminelt.

- Så langt har vi ikke funnet noe som styrker mistanken om at det har skjedd noe kriminelt her, sier lensmann i Namsos Rolf Ove Viken til Dagbladet.no.

Han forteller at den døde ble funnet av en som bodde i samme leilighet. En patrulje rykket ut sammen med to ambulanser, men helsepersonellet kunne ikke fastslå dødsårsaken.

Ifølge adressa.no ble mannen funnet under et bord i hjemmet sitt. Det er ikke kjent når dødsfallet skjedde, men politiet konstaterer at det har skjedd nylig. Nærmere vitneavhør vil avklare når mannen sist ble sett i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer