Mistenkelig dødsfall i Oppland

Mann (56) funnet død ved bekk. Full politietterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ROA/OSLO (Dagbladet.no): En mannsperson ble i ettermiddag funnet død utendørs i bygda Roa på Hadeland.

- Vi fikk melding om en død mann klokka 14.50. En patrulje fra det lokale lensmannskontoret er på stedet for å gjøre undersøkelser. Vi har foreløpig ikke noen sikker identifikasjon på avdøde, opplyser operasjonsleder Kai Lyshaugen ved Vestoppland politidistrikt til Dagbladet.no. 

Avdøde ble funnet i en bekk, ikke langt fra bebyggelsen på Roa. Kriminalteknikere fra Kripos ankom Roa i 20-tida, og har undersøkt avdøde og åstedet. Det er satt igang full etterforskning av dødsfallet.

- Vi arbeider fremdeles med at det dreier seg om et mistenkelig dødsfall. Kripos har iverksatt åstedsgranskning, og vi driver og gjør undersøkelser om personer i området som kan ha noen opplysninger om dødsfallet, opplyser politiadvokat Johan Petter Værland i Vestoppland politidistrikt.

En mann som oppgir å være bekjent av avdøde, forteller Dagbladet at det dreier seg om en 56-årig mann som bor like ved åstedet.

- Vi har ingen sikker identifikasjon på avdøde, men avdøde er besluttet sendt til obduksjon. Forhåpentligvis får vi identiteten bekreftet i morgen, sier Værland til Dagbladet.

FANT DØD MANN VED BEKKEN: Politiet har nå sperret av åstedet og åstedsteknikere undersøker området. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
FANT DØD MANN VED BEKKEN: Politiet har nå sperret av åstedet og åstedsteknikere undersøker området. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer