Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig dødsfall i Oslo

Person funnet død i campingvogn, ingenting tyder på at noe straffbart har skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet ble varslet om funnet på Bogstad camping i Oslo klokka 11.20 i dag. Dødsfallet ble betegnet som mistenkelig.

- Ut fra de opplysningene som da forelå ble tre personer tatt med inn til Politihuset og fikk i den forbindelse status som siktet i saken. Disse vil bli avhørt i løpet av torsdag kveld, opplyste Oslo politidistrikt rett før klokka 17.

De tre ble dimittert etter avhørene, og politiet har også avhørt flere vitner.

- Politiet har per nå ingen holdepunkter for at det har foregått noe straffbart, men vil avvente obduksjonsrapporten som skal være klar fredag, heter det fra Oslo-politiet.

Krimteknikerne har gjennomført undersøkelser på stedet, og konkluderer med at det så langt ikke er grunn til å tro at det er snakk om et drap.

- Det er ikke funnet skader på avdøde som tilsier at dette er et drap. Vi etterforsker saken videre, og avventer obduksjonsrapporten, sier vaktleder Lennart Kyrdalen ved kriminalvakta til Dagbladet.

Det vil bli foretatt obduksjon av den avdøde i morgen.

Kriminalvakta var tidligere i dag svært tilbakeholdne med opplysninger om saken.

- Det er en ung, voksen person som er funnet død. Det er ikke naturlig at vedkommende skal ligge død i en campingvogn, sa vaktleder Lennart Kyrdalen ved kriminalvakta til Dagbladet om bakgrunnen for at man betegnet dødsfallet som mistenkelig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media