Mistenkelig dødsfall i Sykkylven

Mann i 70-åra ble funnet død utendørs - politiet har satt i gang etterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet på Sunnmøre har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning etter at en mann søndag ble funnet død i Straumgjerde i Sykkylven. Mannen ble funnet utendørs, og på grunn av omstendigheter som politiet ikke vil gå nærmere inn på, blir dødsfallet nå etterforsket.

- Det er foreløpig tidlig i etterforskningen, og vi forsøker å få oversikt over hva som kan ha skjedd, opplyste politiadvokat Hilde Haugen ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no i 13-tida søndag.

Funnet i 09-tida

Politiet fikk melding om at mannen var funnet utendørs i 09-tida søndag morgen. Ifølge en pressemelding fra Sunnmøre politidistrikt er mannen i 70-åra, og han ble funnet ved en vei i et boligområde på Straumgjerde.

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger var det lørdag kveld et arrangement på et forsamlingshus som ligger like ved der den nå døde mannen bodde.

- Det er en mulighet for at det kan være en ulykke, men vi går nå bredt ut i etterforskningen og utelukker ingen muligheter, sier Haugen.

Obduksjon

Politiet satte søndag i gang undersøkelser på stedet, og gjennomførte en rundspørring i området. Den avdøde vil bli obdusert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer