Mistenkelig dødsfall i Sykkylven

Mann i 70-åra ble funnet død utendørs - politiet har satt i gang etterforskning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet på Sunnmøre har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning etter at en mann søndag ble funnet død i Straumgjerde i Sykkylven. Mannen ble funnet utendørs, og på grunn av omstendigheter som politiet ikke vil gå nærmere inn på, blir dødsfallet nå etterforsket.

- Det er foreløpig tidlig i etterforskningen, og vi forsøker å få oversikt over hva som kan ha skjedd, opplyste politiadvokat Hilde Haugen ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no i 13-tida søndag.

Funnet i 09-tida

Politiet fikk melding om at mannen var funnet utendørs i 09-tida søndag morgen. Ifølge en pressemelding fra Sunnmøre politidistrikt er mannen i 70-åra, og han ble funnet ved en vei i et boligområde på Straumgjerde.

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger var det lørdag kveld et arrangement på et forsamlingshus som ligger like ved der den nå døde mannen bodde.

- Det er en mulighet for at det kan være en ulykke, men vi går nå bredt ut i etterforskningen og utelukker ingen muligheter, sier Haugen.

Obduksjon

Politiet satte søndag i gang undersøkelser på stedet, og gjennomførte en rundspørring i området. Den avdøde vil bli obdusert.

DØDE VED HUSET SITT: Mannen i 70-åra ble funnet i veien mellom huset og løa si. Foto: SCANPIX
DØDE VED HUSET SITT: Mannen i 70-åra ble funnet i veien mellom huset og løa si. Foto: SCANPIX Vis mer

Natt til mandag er politiet fortsatt ikke nærmere en løsning.

- Vi avventer obduksjonen før vi kan si noe mer, sier operasjonsleder Einar Rostad ved Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.no.