Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig dødsfall i Troms

Mann i 50-årene kan være utsatt for en kriminell handling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Troms politidistrikt har fått bistand fra Kripos i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Olderdalen i Kåfjord sist lørdag. Politiet opplyser at de fant en mann i 50-åra død i Lindvallveien i Olderdalen i Kåfjord kommune.

- Det er omstendighetene rundt avdøde og åstedet som gjør at vi har igangsatt en etterforskning der vi mener det er noe kriminelt som ligger bak, sier påtaleleder Einar Sparboe Lysnes til Dagbladet.

Han forteller at obduksjon av vedkomne er gjort, og at det er foretatt en rekke tekniske undersøkelser av det politiet mener er åstedet.

- Vi har avhørt flere personer, men vi ønsker ikke å si noe om noen har status som mistenkt eller om noen har vært pågrepet i saken, sier Lysnes.

Han forteller at politiet har skaffet seg et godt bilde av den avdøde og miljøet rundt ham, men vil ikke kommentere dette ytterligere.

Mannen bodde alene, og Lindvallveien er ei gate med få hus.

Ønsker kontakt med vitner Politiet ønsker nå å komme i kontakt med personer som mener å ha opplysninger av interesse for saken. Alle observasjoner eller annen form for kontakt med avdøde i tidsrommet fredag 20. frem til lørdag 21. september er av interesse.

Det samme gjelder observasjoner eller opplysninger om personer eller kjøretøy med tilknytning til avdødes adresse i tidsrommet.

Dersom noen har opplysninger eller tips i saken bes de kontakte politiet på telefon 02800.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling