Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

Ung mann funnet død.

 MISTENKELIG DØDSFALL: En mann i starten av 20-årene ble onsdag ettermiddagen funnet død i en leilighet på Møllenberg i Trondheim. Politiet etterforsker saken som mistenkelig dødsfall. Krimtekniker på vei inn i huset.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
MISTENKELIG DØDSFALL: En mann i starten av 20-årene ble onsdag ettermiddagen funnet død i en leilighet på Møllenberg i Trondheim. Politiet etterforsker saken som mistenkelig dødsfall. Krimtekniker på vei inn i huset. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på Møllenberg på i Trondheim. En mann i 20-åra ble funnet død i en leilighet.

Mannen er fra Nord-Norge, men det er uvisst hvor i Nord-Norge han kommer fra. Politiet vet ikke på nåværende tidspunkt om mannen er student i Trondheim eller ikke, opplyser politiet Trondheim til NTB.

- Omstendighetene rundt funnet og dødsfallet gjør at vi ser på det som et mistenkelig dødsfall. Vi har iverksatt etterforskning for å finne ut om det kan ligge noe straffbart bak dødsfallet, sier operasjonsleder Trond Volden ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Det foretas åstedsundersøkelser og avhør på stedet.

Poltiet fikk melding om dødsfallet klokken 15.54 fra AMK. Mannen var død da amubalansen ankom leiligheten.

- Så langt er ingen pågrepet eller mistenkt i saken. Vi blir værende på adressen utover kvelden, forteller Volden.

Pårørende er i ferd med å bli varslet onsdag kveld

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media