SLO ALARM: Ambulansepersonell slo alarm og varslet politiet da de rykket ut til denne leiligheten på Byåsen i kveld. Foto: Tor Aage Hansen
SLO ALARM: Ambulansepersonell slo alarm og varslet politiet da de rykket ut til denne leiligheten på Byåsen i kveld. Foto: Tor Aage HansenVis mer

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

Politiet har innbragt tre personer etter at det ble slått alarm på grunn av omstendighetene på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tips eller bilder, kontakt Dagbladet på tlf 24 00 00 00, SMS/MMS 2400 eller epost 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): - Vi fikk melding via ambulansepersonell om at en person hadde avgått med døden. Politiet rykket ut og fant grunn til å sette i gang etterforskning av dødsfallet, sier operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Den døde  er en mann og ble funnet i en bolig på Byåsen i Trondheim.

Overfor Dagbladet bekrefter Berglund at de har innbragt tre personer.

- Vi har innbragt tre personer til en samtale og forsøker nå å få klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder Berglund til Dagbladet.

- Hva er det som gjør at dere karakteriserer dødsfallet som mistenkelig?

- Det er omstendigheter på stedet, sier Berglund.

De tre innbragte personenes status vil bli avklart etterhvert som etterforskningen går framover. Klokka 20.10 ventet fortsatt politiet på stedet på de tekniske ettterforskerne.

Ambulansepersonellet som først kom til stedet forsøkte å gjenopplive den døde mannen. Politiet fikk melding om saken klokka 18.36.

Jan Arild Grønskag  (31) har vokst opp blokkene på Byåsen og er nå formann i Søndre Hallset Borettslag. Han blir sjokkert når Dagbladet forteller ham at politiet etterforsker om det har skjedd et drap i nabolaget hans.

- Dette er antakeligvis det roligste borettslaget i hele byen, jeg blir sjokkert når jeg hører dette. Jeg har vokst opp her og aldri hørt om noe vold eller andre episoder her, sier Grønskag til Dagbladet.

Dagbladet.no kommer med mer

Foto: Tor Aage Hansen
Foto: Tor Aage Hansen Vis mer