DRAPSALARM: En politibil står parkert ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.
Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpix
DRAPSALARM: En politibil står parkert ved stedet der det er funnet en død person i Ålgård i Rogaland. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig. Foto: Eugen Hammer / Gjesdalbuen / NTB scanpixVis mer

Mistenkelig dødsfall på Ålgård

Politiet i Rogaland jobber med å komme i kontakt med konkrete personer, etter at en person ble funnet død på Ålgård i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er funn eller ting på stedet som gjør at vi konkluderer med at dødsfallet er mistenkelig, sier operasjonsleder Dag Steinkopf i Sør-Vest politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ble varslet ved 11.45-tida lørdag om det som kan være et drap i Ålgård i Rogaland.

Søker konkrete personer

Politiet skriver i en pressemelding lørdag ettermiddag at de ønsker å komme i kontakt med konkrete personer som kan sitte på viktige opplysninger i saken.

Innsatsleder i Politiet, Tore Bamberg, sier til Aftenbladet at den avdøde er en mann.

- Vi er i startfasen av undersøkelser og etterforskning. Av hensyn til den videre etterforskningen ønsker vi ikke å gå ut med flere opplysninger nå, sier Steinkopf til Dagbladet.

Kommuneansatt fant mannen

Til den lokale nettavisa GB nett sier kommunalsjef Lillian Ydstebø i Gjesdal kommune at det var ansatte i kommunen som varslet politiet om dødsfallet. De bekretfter politiet lørdag ettermiddag.

- Vi har folk på plass som ivaretar de ansatte i kommunen. Jeg kan bekrefte at det var en av våre ansatte som varslet politiet, sier Ydstebø til Dagbladet.

Operasjonsleder Dag Steinkopf bekrefter overfor Dagbladet at det er gjort funn, som gjør at politiet har iverksatt full etterforskning.

- Vi vil i løpet av ettermiddagen gi flere opplysninger, sier Steinkopf.