DØD: En mann i 20-årene er funnet omkommet på Storefjell Hotel. Foto: Stian Rogn.
DØD: En mann i 20-årene er funnet omkommet på Storefjell Hotel. Foto: Stian Rogn.Vis mer

Mistenkelig dødsfall på Gol

Mann funnet død på Storefjell Hotel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble funnet klokken 05.00 tirsdag morgen.

- Han blir rutinemessig sendt til obduksjon og vi betegner dødsfallet som mistenkelig, sier operasjonsleder Arne Bekken i Nordre Buskerud politidistrikt til VG Nett.

På kurs
Ifølge Hallingdolen.no skal det være en mann i midten av 20-årene som kommer fra Østfold som har omkommet i en fallulykke, på et fellesområde inne på hotellet. Han var på kurs på hotellet og skal i følge vitneobservasjoner ha vært beruset tidligere på kvelden.

Det var ansatte på hotellet som fant mannen mellom 04.30 og 05.00 i dag tidlig. Politiet har så langt ikke noen tegn som tyder på vold og betegner dødsfallet som mistenkelig.

Kilder Dagbladet har snakket med bekrefter at det er et område inne på hotellet hvor det er store åpne områder.

Kan ha falt
- Det er et område inn mot resepsjonen hvor det er en trapp og mulighet for å falle over rekkverket hvis man er uheldig, sier mannen til Dagbladet som tidligere har jobbet på hotellet.

Ifølge politiførstebetjent Bjøn Lande var mannen sist sett mellom klokken 02.00 og 02.30 natt til tirsdag. Det var ingen tilstede da mannen omkom og politiet har heller ikke noen vitner til selve ulykka, skriver Hallindolen.no.

Kriminalteknikere fra Hønefoss hjelper lokalt politi i etterforskingen. Mennen, som er hjemmehørende i Sarpsborg, er sendt til obduskjon tirsdag formiddag.