Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trondheim:

Mistenkelig dødsfall på kjøpesenter

En person ble torsdag kveld funnet død på et handikaptoalett på kjøpesenteret Trondheim Torg.

MISTENKELIG Trondheims-politiet fikk en melding om et mistenkelig dødsfall inne i et handikaptoalett i Trondeheim Torg. Foto: NTB Scanpix
MISTENKELIG Trondheims-politiet fikk en melding om et mistenkelig dødsfall inne i et handikaptoalett i Trondeheim Torg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Adresseavisen undersøker politiet et mistenkelig dødsfall på et kjøpesenter. Vedkommende ble ifølge NTB funnet på et handikaptoalett på kjøpesenteret Trondheim Torg.

Politiet vet ikke hva personen døde av og betegner det som et mistenkelig dødsfall.

- Dette kan være et naturlig dødsfall eller noe straffbart, vi vet ikke, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om den livløse personen via AMK klokken 18.01. Vedkommende skal ha blitt funnet av tilfeldige forbipasserende og ble kort tid etter erklært død av helsepersonell på stedet.

Ifølge Adressa skal det dreie seg om en mann i 40-åra.

Rett før klokka 20.30 forteller senterleder Jomas Asbøll til Dagbladet at han selv ble informert av vekterne ved senteret for rundt en halvtime siden.

- Politiet har tatt over saken, sier han og viser til politiet for videre uttalelser.

Politiet i Trøndelag har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media