Mistenkelig dødsfall på Lillestrøm

En mann i 20-åra ble funnet død i sentrum av Lillestrøm søndag kveld. Dødsfallet karakteriseres som mistenkelig og krimteknikere fra Kripos er koblet inn i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble oppdaget i 21-tida bak en nedlagt Statoil-stasjon i Storgata i Lillestrøm sentrum. Det var en ung gutt som fant den døde ved et skur. Politiet sperret straks av området hvor den døde ble funnet.

Fant spor

- Det er funnet ting på stedet som tyder på at dette blir etterforsket som et mistenkelig dødsfall, sier ajourhavende jurist ved Romerike politidistrikt, Harald Holmsen, til Dagbladet.no. Han vil ikke kommentere nærmere om hvilke funn det er snakk om.

Tre krimteknikere fra Kriminalpolitisentralen kom søndag kveld til Lillestrøm for å assistere Romerike politidistrikt i etterforskningen. De har jobbet utover natta for å sikre spor på tomta.

Avventer obduksjon

Den døde er ikke identifisert. Dødsårsaken er også foreløpig ukjent.

- Vi må avvente obduksjonsrapporten før vi kan si noe om dødsårsak, sier vaktleder Frode Bue ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no. Mannen vil trolig bli obdusert i løpet av dagen.

Mannen ble fraktet bort fra stedet i 02-tida i natt.

<B>LETER ETTER SPOR: </B>Politiet på Romerike fikk assistanse fra tre krimteknikere fra Kripos da drapsalramen gikk på Lillestrøm i går kveld.