Mistenkelig dødsfall på Vinstra: To personer siktet

En mann i 60-åra er funnet død i en bolig på Vinstra. To personer er siktet for kroppsskade med døden til følge, melder politiet.

SIKTET: To personer er pågrepet og siktet etter at en mann i 60-åra ble funnet død på Vinstra i Gudbrandsdalen. Foto: Bjørn Berget / Dølen / NTB Scanpix
SIKTET: To personer er pågrepet og siktet etter at en mann i 60-åra ble funnet død på Vinstra i Gudbrandsdalen. Foto: Bjørn Berget / Dølen / NTB ScanpixVis mer

To personer er pågrepet etter et mistenkelig dødsfall på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 19.21 torsdag kveld, skriver politiet i en pressemelding.

- Den døde er en mann i 60-åra som ble funnet inne i en bolig, sier politiadvokat Ingrid Skogsholm til Dagbladet.

To menn siktet

Det ble først opplyst om at de to er siktet for drap, men dette er ikke riktig.

Politiadvokaten opplyser nå om at de to er siktet for kroppsskade med døden til følge.

- Det er fortsatt på et ganske tidlig stadie i etterforskningen, vi vil komme tilbake med mer informasjon, men det blir sannsynligvis ikke før i morgen tidlig, sier Skogsholm.

Vitne meldte fra

Hun opplyser om at det var et vitne som ringte inn til politiet og meldte fra om saken, men vil ikke gå nærmere inn på hvordan vitnet skal ha oppdaget hendelsen. Personen som ringte inn skal ikke være en av de som er siktet i saken.

Skogsholm kan ikke opplyse om hva slags skader den avdøde har.

De to som er siktet er kjenninger av politiet fra tidligere, men politiet vil foreløpig ikke gå nærmere inn på hva dette dreier seg om.

Politiet holder for øyeblikket på å varsle pårørende. Området er avsperret, og politiet etterforsker saken.

- Politiet og krimteknikere er på stedet nå, sier Skogsholm.

Dagbladet følger saken.