Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig gjenstand var ikke bombe

Politiet sperret av et større område etter et mistenkelig funn i en bil på Tåsen i Oslo.

IKKE FARLIG: Innsatsleder på stedet, Kjell Jan Kverme, om det et mistenkelig funn på Tåsen i Oslo. Video: Christian Wehus Vis mer

Har du tips eller bilder? Tips oss på 2400@db.no!

Oslopolitiet sperret mandag av et område på rundt 200 meter etter at de har funnet en mistenkelig gjenstand i en bil i Pastor Fangens vei på Tåsen i Oslo.

En snau time seinere har bombegruppa konkludert med at det ikke er noen bombe på stedet.

BOMBEGRUPPA PÅ PLASS: Bombegruppa jobbet på stedet etter funn av en mistenkelig gjenstand på Tåsen i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix
BOMBEGRUPPA PÅ PLASS: Bombegruppa jobbet på stedet etter funn av en mistenkelig gjenstand på Tåsen i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix Vis mer

- Vi fant ikke noe mistenkelig i den aktuelle bilen. Men vi opprettholder sperringen inntil videre, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til Dagbladet.

Klokka 16.00 er sperringene opphevet.

Operasjonsleder Lie sier at politiet fikk inn melding fra en person som stusset over en bil der det sto flere gjenstander utenfor.

- Det er gjenstandene utenfor bilen som gjør at vi ser på dette som mistenkelig, sier Lie til Dagbladet.

Bombegruppa kom også til stedet for å finne ut hva dette var. Beboere og andre i området oppfordres til å holde seg unna stedet.

Operasjonsleder Line Skott sier til NTB at politiet foreløpig ikke har lykkes i å komme i kontakt med bilens eier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media