Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mistenkelig rundt funn av død kvinne (59)

Journalist Marit C. Anderssen ble funnet i grøft i Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Omstendighetene rundt dødsfallet til kvinnen som ble funnet død i en grøft i Lillestrøm sentrum lørdag morgen, er fortsatt uklare.

Det var kulturjournalist Marit C. Anderssen (59) i Romerikes Blad som ble funnet død ved 09-tiden lørdag etter at hun sist ble sett sammen med kolleger fredag kveld.

Politiet betegner fortsatt dødsfallet som mistenkelige fordi det ikke har meldt seg noen vitner som har sett hva som skjedde og fordi obduksjonsresultatet ikke blir klart før om noen dager.

— Vi har ikke gjennom vitneavhør kommet noe nærmere en konklusjon, sier politiadvokat Hanne Fauske i Romerike politidistrikt til NTB søndag kveld.

- Dypt preg Sjefredaktør Thor Woje fikk beskjed lørdag ettermiddag om at det var hans mangeårige kollega Marit C. Anderssen som var funnet død.

- Selv om heller ingen her vet hva som har skjedd, er det et tragisk dødsfall som setter dypt preg på kolleger, sier sjefredaktør Thor Woje i Romerikes Blad til Dagbladet.

Marit C. Anderssen var fredag kveld på et møte i Akershus Journalistlag, og hun skulle gå hjem til egen bolig i Lillestrøm da noe gikk galt i Gjerdrumgata. Grøfta der hun ble funnet var bare en halvmeter dyp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media