Mistenker at brann i russetelt er påsatt

To russ befant seg inni et telt på Tryvann da det begynte å brenne natt til i dag.

BRENT:  Tiril Drageset Farstads sovepose ble skadet etter at den begynte å brenne. Den øverste delen av soveposen, hvor hun hadde hodet, ble hardest skadet. Foto: Privat
BRENT: Tiril Drageset Farstads sovepose ble skadet etter at den begynte å brenne. Den øverste delen av soveposen, hvor hun hadde hodet, ble hardest skadet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt klokka tre i natt brant det i et telt oppført i forbindelse med russearrangementet «Tryvann - ditt livs party» på Tryvann i Oslo.

Ifølge politiet befant en gutt og ei jente seg inne i teltet da det begynte å brenne. Begge kom seg uskadd fra hendelsen. Teltet sto, sammen med andre telt, ved siden av en parkeringsplass på vei opp mot festivalområdet.

- De som lå i teltet ropte at det brant, og kom seg ut og fikk slukket det. Ingen ble skadd, sier politiførstebetjent Inge Utstumo ved Majorstua politistasjon til Dagbladet.

Politiet har opprettet en undersøkelsessak, og etterforsker nå teltbrannen.

- Dersom noen har prøvd å sette fyr på et telt ser vi på det som alvorlig. Det kan vi ikke akseptere, sier han videre.

12 000 russ Daglig leder i ROK, selskapet som arrangerer russefestene på Tryvann, Mie Skard, opplyser om at arrangementets vakter ble kontaktet etter hendelsen.

- Russejenter kontaktet våre vakter som videre kontaktet politi og sanitet. Etter hva jeg har fått opplyst dreide det seg ikke om en stor brann, og den ble slukket raskt. Den spredde seg ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer