Mistenker at de har pågrepet en seriemorder

Sju kvinner funnet døde.

PÅGREPET: Darren Vann (43) er pågrepet og siktet for drapet på Afrikka Hardy i Gary i Indiana. Politiet mistenker imidlertid at han står bak en rekke drap etter å ha funnet ytterligere seks lik i løpet av helga. Foto:  REUTERS/Hammond Police Department/Handout
PÅGREPET: Darren Vann (43) er pågrepet og siktet for drapet på Afrikka Hardy i Gary i Indiana. Politiet mistenker imidlertid at han står bak en rekke drap etter å ha funnet ytterligere seks lik i løpet av helga. Foto: REUTERS/Hammond Police Department/Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): I løpet av helga har politiet i Gary i Indiana i USA funnet likene av sju kvinner, og politiet mistenker at de står overfor en seriemorder.

Darren Vann (43) er pågrepet i saken. Ifølge politisjef i byen Hammond, John Doghty, har Vann tilstått drapet på en av kvinnene, Afrikka Hardy (19), fredag, ifølge CBS News.

Hardy ble funnet drept i et badekar på Motel 6 i Hammond i Gary, og politiet pågrep Vann kort tid etterpå. Han skal da ha innrømmet at han «gjorde en feil» under drapet.

Fant lik Vann er tidligere dømt for seksualforbrytelser, og gjennom avhør skal politiet ha klart å spore opp likene av ytterligere seks kvinner.

Lørdag ble liket av Anith Jones (35) funnet i et forlatt hus i Gary i Indiana. Hun hadde vært savnet siden 8. oktober. Søndag ble ytterligere to lik funnet i det samme huset. I tillegg ble tre andre lik funnet i andre hus i byen.

- Av ofrene som er funnet, er det bare Jones som var meldt savnet. Det kan tyde på at gjerningsmannen gikk etter individer som det var lite sannsynlig at ville bli meldt savnet, sier ordfører i Gary, Karen Freeman-Wilson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer