MISTENKT: Politiet etterlyser denne mannen etter at han skal ha angrepet folk i den sveitsiske byen Schaffhauser med motorsag. Foto: Schaffhauser Polizei
MISTENKT: Politiet etterlyser denne mannen etter at han skal ha angrepet folk i den sveitsiske byen Schaffhauser med motorsag. Foto: Schaffhauser PolizeiVis mer

Mistenker at denne mannen står bak motorsag-angrep

Minst fem personer er såret i et angrep i den sveitsiske byen Schaffhausen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I alt fem personer ble skadet i et motorsag-angrep i den sveitsiske byen Schaffhausen, nord i Sveits.

To av dem skal være alvorlig skadd, ifølge den sveitsiske avisa Schaffhauser Nachtrichten.

Politiet går nå ut med bilder av den mistenkte mannen. Politiet søker nå etter mannen som skal oppholde seg i eller rundt byen. Mannen skal ha kjørt i en Volkswagen-bil, skriver politiet på sine nettsider.

Deler av gamlebyen er sperret av, og politiet leter etter angriperen.

Gjerningspersonen beskrives som 190 cm høy, ifølge avisa Blick.

- Politiet tror gjerningspersonen oppholder seg i eller rundt byen, sier Cindy Beer, talsmann for politiet, og sier at folk bør være årvåkne.

Angrep forsikringsselskap

Mannen gikk til angrep mot en lokal filial av forsikringsselskapet CSS. De selger, ifølge deres egne nettsider, helseforsikring.

Politiet bekrefter, ifølge Schaffhauser Nachtrichten, at mannen tok seg inn i lokalene, som ligger i gamlebyen, og gikk til angrep med en motorsag.

Motivet til mannen er ikke kjent.

- Det er ennå ikke klart nøyaktig hva som har skjedd. Vi vet bare at en person har såret flere personer, sier en talskvinne for politiet.

Brøt ut panikk

Det skal ha brutt ut panikk idet mannen gikk til angrep. Deler av byen ble sperret av, og både folk som handlet, var ute og spiste eller spaserte, måtte forlate området.

Et øyenvitne forteller at en gammel mann ble såret i hodet.

Schaffhausen ligger nord i Sveits, ikke langt fra den tyske riksgrensa.

Dagbladet kommer tilbake med mer.